Sorumluluk Çeki Projesi

15.02.2024 59

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Özge Tığlı tarafından öğrencilerimize yönelik Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet konulu iki grup rehberliği eğitimi uygulanmıştır. Bu eğitimlerden hemen sonra öğrencilerimize Teknoloji Günlüğüm adlı sorumluluk çekleri dağıtılmıştır. Öğrenciler 7 gün boyunca uymak zorunda olduğu "Günde en fazla yarım saat-bir saat arası teknolojik aletlerle ilgilenme" kuralına uyduklarında her gün bir yıldız boyadılar. İkinci ders sonunda dağıtılan kağıtlara ebeveynlerin de çocukların izledikleri içerikleri ve oynadıkları oyunları denetleme sorumlulukları eklendi. Görevlerini yerine getiren ve sorumluluk çeklerini eksiksiz bir şekilde teslim eden öğrenciler panoda ödüllendirildiler.

15-02-202415-02-2024