Malkara Gelincik Anaokulu

Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitim bilincine sahip kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımızın Türk ulusunun milli ve manevi değerlerine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülke geleceğini biçimlendiren,iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, yapıcı, yaratıcı, mutlu ve kendine olan güveni sonsuz bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve okulumuzda anne ve babaların da okul öncesi eğitim dönemindeki sürece katkılarını ve eğitimlerini sürekli kılmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00-12,30 , 12:30-17:00
Isınma: Kat Kaloriferi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda zeka oyunları sınıfı bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tekir-Ağ Projesi (Tekirdağ Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Ağı) E twinning projesi(demokrosi gelecekle büyüyecek)

Telefon - 0(282) 427 01 88

WEB - https://gelincikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - CAMİ ATİK MAH. ŞEHİT TEMİZER CAD. NO 1 MALKARA / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :İkili. (Sabah ve Öğle)

Yerleşim Yeri - Tekirdağ / Malkara

Adres - CAMİ ATİK MAH. ŞEHİT TEMİZER CAD. NO 1 MALKARA / TEKİRDAĞ

Ulaşım İlçe içinde minibüsler mevcut. Fakat okul merkezde olduğu için birçok yere yürüme mesafesinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 55 Km. İlçenin ise merkezinde.